+

Contact

Samenwerken?

Kom maar op! Heb je een goed idee, wil je brainstormen over merkpositionering en –strategie of zoek je naar creatieve versterking van je merkpropositie, grote kans dat Cup of Tea je kan helpen.

Van conceptontwikkeling tot het realiseren van de vorm en het uitrollen van de communicatie, we hebben alle disciplines in huis of onder de knop. Geloof je het niet, ontdek het dan zelf. Stuur ons een bericht en we komen graag langs om je plannen te bespreken.

Meedoen?

Cup of Tea is de spin in een dynamisch, multidisciplinair creatief netwerk. We bedenken en realiseren de meest uiteenlopende concepten en schakelen voor elke opdracht de beste mensen in. Stuk voor stuk specialisten, dat spreekt, en daar kun je er niet genoeg van hebben. Voor kundige, zelfstandige creatieven staat onze deur daarom wagenwijd open.

Conceptdenkers, tekstschrijvers, WordPress-ontwikkelaars, illustratoren, animators, schilders, webbouwers, vormgevers, SEO-slimmeriken, social media-experts, dichters, PR-goeroes… iedereen die iets bijzonders kan en zich herkent in onze visie en aanpak, is welkom om zichzelf voor te stellen via:  ikdoemee@cupoftea.nl