+

Red Bull Office Smash

blog

Buutvrij werd door Red Bull gevraagd om een concept te verzinnen voor een tafeltennis toernooi op z’n Red Bulls. Als Cup of Tea ben ik samen met Vincent Versluis  aangehaakt als ‘creatieve spierballen’. Met de trefwoorden: Red Bull, voorpret, werkvloer, Ping Pong, VrijMiBo, Refill my energy is daar Red Bull Office Smash uitgekomen. Een tafeltennis toernooi voor 16 genodigde Amsterdamse bedrijven. De twist die wij bedachten is een bewegend netje. Net even iets anders dus. Scoor je punten dan komt het netje naar je toe en heb je meer ruimte om te smashen.

Alle genodigden voor Red Bull Office Smash kregen een attachékoffer (ontworpen door Meike Sier) met daarin een uitschuifbaar netje, balletjes, gepersonaliseerde batjes en natuurlijk een blikje RedBull. Je kon dus direct aan de slag om je Office te Smashen. In de aanloop naar het evenement kregen een aantal deelnemers smash clinics door Neerlands Ping Pong trots: Trinko Keen. Bedankt Buutvrij en RedBull! Work Hard Smash Harder. (Foto credits: Tom Doms)

Buutvrij for life is een Amsterdams creatief bureau opgericht in 2003 door Maarten Boer en Reuben Alexander. Het is een klein hecht team met een enorme drive en enthousiasme.

 

Blog