+

Logo update Alex van Oostrom

blog

Alex van Oostrom draait al méér dan 40 jaar als professionele DJ in Nederland.

Vanavond draait hij in een afgeladen Ziggo Dome bij Humberto Tan’s “Let’s Dance”. Twee avonden de grootste discotheek van Nederland.

Maar het begon dus al in de jaren ’80 toen hij Alex & The City Crew oprichtte, de eerste hiphop groep in Nederland. Eind jaren 80 kwam Alex in aanraking met housemuziek en was medeverantwoordelijk voor de introductie van house in Nederland.

Tegenwoordig draait Alex met 3 videoschermen en mixt hij muziek en videobeelden op verschillende evenementen, festivals en feesten zoals 40UP samen met DJ Harry de Winter.

Toen ik HBO Bedrijfspresentatie studeerde draaide ik als DJ Erik T op de introductieweken van Hogeschool InHolland. En daar draaide ik een avond samen met DJ Alex van Oostrom. Zijn enthousiasme en DJ-technieken waren erg inspirerend. We hadden een klik en sindsdien hebben we altijd contact gehouden. Wat bijzonder is aan Alex is dat hij altijd voorop loopt in het gebruik van nieuwe technieken en mogelijkheden.

Cup of Tea heeft een logo update gemaakt. Alex was blij met zijn logo uit 2008 maar deze was toe aan een opfrisbeurt en er mocht meer kleur in. En dat hebben we dan ook gedaan!

Blog