+

Mensen Handel boek

art direction, beeldbewerking, branding, concept, fotografie, identiteit, illustratie, ontwerp, verpakkingsontwerp

Marnix Geus is 1 van de oprichters van HPB Companies (Het moederbedrijf van Het PR Bureau, PRSTUNT, Blyde, Maak (voorheen Biko) en ViaHenri). Marnix droomde al jaren over het schrijven van een boek. Begin 2014 is hij daarmee begonnen en op 10 maart 2016 wordt zijn boek gepresenteerd.

Een boek dat werkgevers en werknemers wil bevrijden van traditionele gedachten over arbeidsrelaties die belemmerend kunnen werken bij de groei van mensen en organisaties. Dit doet hij aan de hand van inspirerende eigen ondernemersverhalen. Het boek vertelt niet hoe je het precies moet doen. Wel geeft het voor elke ondernemer goede handvatten en inspiratie om het mogelijk anders te doen. Het persoonlijke boek stipt de transitie in markt aan en past helemaal in de geest van deze tijd.

Sinds het allereerste begin ben ik betrokken bij de ontwikkeling van het boek. Ik deed de art direction en vormgeving maar ook alle uitingen voor de promotie. Daarnaast was ik sparringpartner en klankbord tijdens het hele proces. Tijdens de ontwikkeling heb ik illustrator Lotte Klaver bij het project betrokken die van elke hoofdstuk een herkenningspunt heeft gemaakt. Een boek maken blijkt teamwork en een intensief creatief proces, maar het is zeker niet het laatste boek dat ik wil maken!

Het Mensen Handel boek is verkrijgbaar in de boekhandel en op de website.
Fotografie boek in portfolio: Tim Stet.

Portfolio